Afspraken en Weetjes

* Betalingsmogelijkheden: Graag ontvangen we onze vergoeding cash bij afhaling of levering. Als je geen centjes bij de hand hebt, kan er ook betaald worden via de bancontact app op je smartphone.

* Gezien we werken met verse maaltijden, willen we ons naar verpakking toe ook onderscheiden van de meeste ‘fast food’ oplossingen. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om herbruikbare schalen, schotels en potjes aan te bieden. Hiervoor zal er bij de eerste bestelling een waarborg gevraagd worden van 15 euro. Wens je geen gebruik meer te maken van onze diensten, dan bezorgen we u deze terug bij inlevering van de schalen.

* Potjes en schalen hebben we hier voldoende, maar ook niet in overvloed. Als je na de eerste bestelling ook nog een volgende wenst in de nabije toekomst, zien we er dus absoluut geen probleem in dat deze ingeruild worden bij de volgende afhaling of levering. Mocht je een tijdje geen gebruik meer maken van onze diensten, is het altijd fijn dat je deze even binnenbrengt tijdens een passage.

* Onze potjes zijn allemaal magnetron en oven bestendig. Afhalen, opwarmen en eten dus zonder je keuken overhoop te halen!

*3 gangen menu wordt wel aangeleverd in plastiek verpakking, ook magnetron en oven bestendig.

* Hygiëne is iets waar we veel belang aan hechten. Graag willen we dan ook vragen de gebruikte potjes netjes terug te brengen. Als dit toch niet het geval is, zal 5 euro van de waarborg gehouden worden per potje.

* Een open communicatie is een gegeven dat veel misverstanden uit de weg ruimt. Zijn er dus opmerkingen, vragen of tips, zijn we steeds bereid om te luisteren!